Vliegtickets Seychellen

Vliegtickets naar de Seychellen

De Seychellen staan bekend om de prachtige witte stranden omringd door een adembenemend mooie natuur en de diverse creoolse cultuur. Met een vliegticket naar de Seychellen vlieg je snel en gemakkelijk naar deze tropische eilandengroep voor een vakantie vol met strand, cultuur, natuur en een indrukwekkende onderwaterwereld. Op zoek naar een vliegticket? Wij vertellen je alles vliegticket naar de Seychellen. 

Goedkope vliegtickets Seychellen

De Seychellen is een groep eilanden in de Indische Oceaan, even ten oosten van Afrika en ten noorden van Madagaskar. De Seychellen zijn geen budgetbestemming en dat merk je aan de prijzen van vluchten. Toch zijn er vaak genoeg goedkope vliegtickets naar deze prachtige archipel van maar liefst 115 eilanden te vinden. 

Over vliegtickets naar de Seychellen:

Lees ook:

Prijzen vliegtickets Amsterdam Seychellen

Als het kan reis dan buiten het hoogseizoen naar de Seychellen. In mei vind je namelijk meestal de goedkoopste vliegtickets naar de Seychellen. Ook is in deze maand het weer meestal het beste.

De goedkoopste vluchten worden uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappijen Emirates en Etihad Airways. Maar ook vliegen vanaf Frankfurt of Düsseldorf is een goede optie, de vliegtickets zijn daar vaak stukken goedkoper dan vliegen vanaf Amsterdam.

Denk bij een enkel vliegticket vanuit Amsterdam naar de Seychellen aan prijzen tussen de 450 en 550 euro. Een retourtje Seychellen kost je al gauw 750 euro.

Welke luchtvaartmaatschappij?

Rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar de Seychellen zijn er helaas niet. Je hebt dus altijd een overstap. De luchtvaartmaatschappijen die op de Seychellen vliegen zijn Air Seychelles, Turkish Airlines, Emirates, Kenya Airways en Etihad Airways. Hierdoor heb je een stopover in een van de Golfstaten of in Afrika. Zo stap je bijvoorbeeld over in Dubai, Abu Dhabi of Qatar. Naar deze steden kun je gemakkelijk vanuit Amsterdam vliegen met onder andere KLM of Transavia. Vlieg je via Afrika dan heb je vanaf Nairobi in Kenia de beste connectie naar de Seychellen.

Vliegtijd Amsterdam Seychellen

De vluchten naar de Golfstaten duren tussen de 5 en 7 uur, waarna je meestal een korte, twee uur durende overstap hebt. In totaal kan de vlucht naar de Seychellen daardoor 14 tot 18 uur duren. Hou met het boeken van de vluchten ook rekening met het tijdsverschil met de Seychellen. Op deze eilanden is het in de zomer 2 uur en in de winter 3 uur tijdsverschil, omdat de Seychellen geen zomertijd kent.

Rechtstreeks vliegen vanuit Europa

Vanuit Europa gaan er wel rechtstreekse vluchten naar de Seychellen, maar die vertrekken vanuit Londen, dan vlieg je met British Airways, vanuit Frankfurt met Condor en via Parijs uitgevoerd door Air France. Dit zijn met name vluchten die ‘s nachts gaan en alleen in het hoogseizoen te vinden zijn.

Vliegveld Seychellen

Vanuit een van de bovengenoemde luchthavens kom je op de Seychellen aan op de internationale luchthaven Aéroport de la Pointe Larue. Deze ligt op het hoofdeiland Mahé, vlak bij de hoofdstad Victoria. Officieel wordt deze luchthaven Seychelles International Airport genoemd, let daar goed op bij het boeken van je vliegticket. Je kunt namelijk ook vliegen op Praslin, maar die tickets zijn dan beduidend duurder.